O nama


Plivački klub Mladost Banja Luka je osnovan 2003. godine. Motiv i podstrek dala su nam djeca, zbog njih postojimo, u njihovom interesu radimo i u njihovim postignućima uživamo.
U prvim danima postojanja bilo je nekoliko plivača i jedan trener, oprema vrlo skromna, a treniralo se na bazenima Šeher i Laktaši.
Danas, plivača je 160, među kojima ima i državnih rekordera, imamo sedam trenera, kancelarija na Gradskom olimpijskom bazenu, zakupili smo dodatne staze, obezbedili opremu za trenažni proces i napravili sajt na kome možete da pronađete sve informacije vezane za naš rad.
I to nije sve!
Namjera nam je da i dalje svakoga dana pravimo po jedan korak naprijed za naše plivače, plivački sport i grad Banjaluku i Republiku Srpsku. Borbom u stazama bazena, da zajednički sa konkurentima, napredujemo i podignemo standarde koji će naše sportiste i naše plivanje dovesti u sam vrh.
Rezultati, koje postižu naši sportisti, daju nam podstrek da idemo dalje i pratimo jedni druge što nije uvek lako, ali je moguće.

Obuka neplivača !!!

U našoj školi plivanja vršimo obuku neplivača i poluplivača, rekreativno i korektivno plivanje, na gradskom olimpijskom bazenu Banja Luka.

Termini treninga :

Grupa Pon - Pet
Kadeti 19:00 - 21:00
Rekreativci 20:00 - 21:00
Pioniri 20:00 - 22:00
Mlađi pioniri 18:00 - 19:00